Leyla Zullufi

Kolmården 2019

Godmorgon!

Det var min morgon idag och barnen vaknade så tidigt men Enis gick upp ändå för att hjälpa Lionel på toaletten och bytte morgonblöjan på Elion. Dessutom så gjorde han en kopp kaffe till mig! Tack älskling? Jag är absolut inte lika generös om det inte är ”min morgon”, jo med kaffe kanske men inget annat?

Vi var ju på Kolmården igår och vilken underbar dag vi hade! Vi var verkligen där hela dagen och hann med det allra mesta innan vi åkte hem strax efter kl 19. Det enda vi missade var elefanterna då vi missade den visningen och sen hade de flyttat på de för att städa inne hos de. Men annars såg vi de allra flesta djuren och Lionel åkte ALLA karuseller som han fick! Dock så tyckte han att de var ganska läskiga men åkte ändå haha. Det kallar jag skräckblandad förtjusning? Men det blev verkligen en super mysig och lyckad dag med hela familjen. Vi hade med oss egen matsäck med pannkakor, pizzabullar, kaffe, festis och fyllda gifflar som Enis mamma hade bakat.

Här kommer en bildbomb med oredigerade bilder från igår:

Vi preppar med packningen, solkräm och myggspray!

Klappa djuren i barnens lantgård.

En av de få bilder vi har på hela lilla familjen samlad?

Glasspaus vid aporna ?

Det enda lilla Elion fick åka!

Årets nyhet: Mini-hopp. Den hade Lionel sett hemma på youtube och var så taggad! Efteråt sade han att den var läskig och att det kändes som att han skulle ramla ned från den?

Delfinexpressen, det var det första Lionel åkte och den tyckte han var både rolig och lite läskig men direkt efter så ville han åka den igen. Jag åker ingenting tyvärr, är alldeles för feg haha och därav ser ni Enis med honom på alla bilder?

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats