Leyla Zullufi

3 år sen

Hittade tillbaka till bloggen här om veckan och läste med ett leende på läpparna igenom gamla inlägg, speciellt om barnen när de var så små. Nu sitter jag här 3 år senare och oj vad mycket som hänt sedan sist! Så mycket att jag känner ett behov av att bara skriva av mig. Har ingen tanke på att börja blogga igen utan mer använda detta som en dagbok kanske?

Min första tanke var att ”nu kommer folk tro att jag är gravid igen” för det var det som hände sist, haha! Då bloggade jag främst för att ha någonting att göra under dagarna som sjukskriven men även för att dokumentera graviditeterna. Men det kan jag lova att så är inte fallet!

Vad har hänt sedan sist? 

Enis (min man) tog sjuksköterskeexamen 2019 och jobbar idag på ambulansen här i Örebro. 

Jag är 100% tjänstledig och studerar till förskollärare på Örebro universitet, termin 2.

Lionel fyller snart 6 år och börjar förskoleklass efter sommaren! Elion fyller 4 år i höst och är inte längre någon bebis!

Vi har blivit med HUND! En barndomsdröm som gick i uppfyllelse när våran älskade Fudge kom till oss i februari 2020 ♥ Samma år köpte vi sommarstuga 30 minuter härifrån och har hunnit byta tak, renovera kök och bygga en altan där ute. Stugan är våran tillflyktsplats i vardagen där hela familjen kan känna friheten av att komma ut på landet. 

Ja, det har alltså hänt en hel del i vårat liv sedan jag bloggade sist. Livet känns rätt bra ändå!

Ha det gott 🙂

Lionel & Elion i stugan – sommaren 2020.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats