Leyla Zullufi

Kommande sommarplaner

Godkväll!

Jag har inte bloggat på ett tag för att vi har haft fullt upp! Vi har njutit av sommaren till max verkligen och det ska vi fortsätta att göra! Enis har varit ledig i snart en vecka vilket blir som lite semester ju. Vi har varit ute hela dagarna, solat och badat, grillat, umgåtts med familj och vänner, ätit gott och lekt dagarna i ända?

Imorgon åker vi till Kolmården med hela 3 bilar fulla av familj haha, det ska bli så mysigt. Vi åker redan kl 8 på morgonen för att vara där när de öppnar och hinna få ut så mycket som möjligt av dagen.

På onsdag börjar Enis jobba igen och jag och barnen får försöka fortsätta att göra roliga saker om dagarna, innan han går på semester helt o hållet den 9e augusti. Då kommer vi att sitta husvakt i cirka en vecka och få testa på livet i hus med!??

I mitten på augusti åker vi även till Astrid Lindgrens-värld över en dag, jag ska jobba 2 dagar och i slutet på månaden åker vi på kryssning med båda våra mammor. Förstår ni hur mycket vi har att se fram emot de kommande veckorna?? Dessutom så har vi bokat en utlandsresa en vecka i september med…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats