Leyla Zullufi

Första sommarlovsveckan!

Goddag!

Nu har jag inte bloggat på typ en månad och vi är redan inne i juli. En hel sommarmånad har passerat och nu har Lionel cirka 6 veckors sommarlov från förskolan. Det kommer att bli ett bra sådant i år tror jag. Vi har redan hunnit med en del och pappa Enis har ett generöst schema på ambulansen 🙂 De soliga dagarna har vi hunnit med lek på gården, i parken och bad på Gustavsvik. Medan de regniga dagarna hittills har bjudit på pyssel hemma, lek o buslandet och playdates.

Våra sommarplaner är att försöka ta vara på och njuta av varenda liten dag då detta är min sista mammalediga sommar innan våra liv sedan får en helt annan vardag. Mer om hösten i ett annat inlägg. Lionel fick ju en trip till Astrid Lindegrens värld i födelsedagspresent så dit ska vi någon gång. Vi ska även till Kålmorden med min systers familj i slutet på denna månad. I slutet på augusti blir det eventuellt en resa för antingen hela familjen eller för bara mig och Enis utan barnen, vi får se.

Just idag har vi hunnit med att sova ut både jag och Enis i omgångar, hämtat upp maten vi e-handlat och nu är vi hemma hos svärmor och ska få lite mat. Det tackar man ju inte nej till 🙂 Senare i eftermiddag åker Enis iväg med sin bror för att hjälpa till med bilen. Jag och barnen får förhoppningsvis träffa våra fina vänner Milia (lika gammal som Lionel) och hennes mamma Johanna för andra gången denna vecka!

Hur har eran sommar varit hittills?

Ni vet de där figurerna på Liberos blöjor nu? Lionel valde att beställa hem glassdräkten. Jag ville ha hem bajsdräkten men Lionel var rädd att han skulle lukta illa då?

Vårat lilla troll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats