Leyla Zullufi

Lionel 3 år!

Jag tänkte köra en uppdatering på våran äldsta prins här hemma ? Han har ju faktiskt fyllt hela 3 år nu och det har hänt massor!

Den 12e maj fick vi äran att ha varit föräldrar i 3 år åt denna goding, det var liksom han som gav oss titlarna MAMMA och PAPPA❤️

Födelsedagen: Vi firade honom lite smått redan på lördagen den 11e och då kom mina tjejkompisar över på fika. Presenten vi fick var en-dagsentré till Astrid Lindgrens värld i sommar under högsäsong! Wow, säger jag bara. Tack igen!

På söndagen firade vi först med lyxfrukost på sängen som vanligt när någon i denna familj fyller år, det har blivit lite av en tradition ? Sedan kom hela familjen och firade med tårta och presenter. Det blev riktigt lyckat och Lionel var överlycklig över sitt kalas!

Utveckling: Några dagar innan han fyllde så fick han en cykel av mig och Enis som han lärde sig cykla på på en gång! Det var helt galet haha, vi blev så chockade. Så nu kan han alltså cykla super bra!

Lionel har även slutat med nappen för ca. 2 veckor sen kanske. Även det skedde helt ”smärtfritt”, inga problem som helst varken här hemma eller på förskolan. Vi hade heller ingen konversation eller förberedelser inför att sluta utan vi testade bara att lägga honom utan nappen en kväll och så blev det som det blev.

Han har snart varit blöjfri i ett år och jag skulle säga att det går bra men att vi fick ett ganska så sent bakslag på det hela. Vi har hela tiden tänkt att det gått så bra med Elion och att Lionel knappt reagerade på att bli storebror men han tog ut det genom att kissa på sig KONSTANT en period. Nu är det dock över och det går bättre än någonsin. Han sätter sig på toaletten (utan extra ringen), torkar sig, spolar och tvättar händerna alldeles själv!??

Rollen som storebror: Det skiljer nästan 2 år och 3 månader mellan killarna och Lionel är världens stoltaste och finaste storebror. Jag hade aldrig någonsin ens kunnat drömma om en så fin relation som jag ser mellan barnen. De är varandras idoler och ger ingenting annat än kärlek till varandra. Lionel verkar förstå att Elion är liten och inte förstår eller kan allting som Lionel själv kan. Han hjälper honom mer än gärna med till och med lite för mycket, gör allt för att Elion ska må så bra som möjligt! Hämtar leksaker, underhåller, tröstar och beskyddar från allt och alla. Världens bästa Lionel!

Vikt, klädstorlek & matvanor: Lionel har alltid följt kurvan bra och väger nu runt 14 kg. Han har nästan växt ur storlek 98 helt nu så det är 104 som gäller vilket känns så stort, över 100 liksom haha min lilla bebis! Och han har storlek 25-26 på skor, fötterna växer verkligen så det knakar. Lionel har alltid generellt ätit ganska bra, men han är som vilken människa som helst, ibland äter han mer och ibland mindre helst enkelt ? Någonting han ALLTID äter mycket av är frukost, han äälskar frukost och taggar till det varje morgon!?

Världens bästa kille!❤️

Och så bjuder vi på lite oredigerade bilder med ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats