Leyla Zullufi

Elion 8 månader

Kan inte förstå att jag inte gjort en sådan här uppdatering på 3 månader? Sjukt dåligt av mig! Jag som skulle uppdatera varje månad haha.

På torsdag blir i alla fall våran minsta skritt hela 8 månader! Gud vad tiden springer iväg. Min lilla spädis som bara låg där nyss och inte gjorde nånting fyller alltså 1 helt år snart?

Jaha, vad har hänt utvecklingsmässigt då? Jo, han kan säga mamma och pappa. Det är dock bara mamma som han fattar att det betyder mamma haha. Pappa är mer ”pa-pa-pa”. Men mamma kollar han på mig o gnäller o säger när han vill komma upp. Han är ju extremt mammig och har varit väldigt länge, så han ska gärna sitta fast på mig hela tiden. Lite jobbigt ibland när inte ens Enis kan trösta honom liksom utan det är bara jag som gäller.

Han vinkar ibland, men tror inte riktigt att han fattat grejen ? Han äter bara vanlig mat alla måltider under dagen, med alla sina FEM tänder. Elion sover även hela nätter, oftast mellan klockan 18.30-05.30 men det kan skilja någon halvtimme här o där ? Han hatar att ligga ned, speciellt på mage så han tar sig inte framåt än men vi övar. Han vill bara sitta sitta sitta upp! Han har en väldigt stark vilja och blir förbannad om han inte får som han vill ? Annars är han för övrigt en väldigt glad, sprallig och framför allt social bebis ❤️

Vi var på BVC igår och han vägde 9330 gram och var 72 cm lång! Han har storlek 5 i blöjor (Libero) och storlek 74/80 på kläder ?

Elion, du har verkligen tagit hela familjens hjärtan med storm!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats