Leyla Zullufi

Vardagsrutiner

Godkväll!

Jag sade till mig själv att jag hade blivit ”bra” på att uppdatera bloggen igen, innan jag upptäckte att det var flera dagar sen sist haha! Hur kan det redan vara torsdag imorgon? Är helt i chock alltså. Denna vecka flög verkligen förbi! Fast så känner jag varje vecka… Jag antar att det blir så när vardagen äntligen bara rullar på.

Nu känns det ändå som att våren är här för att stanna trots den kalla blåsten. Men de ljusa mornarna gör det lättare att kliva upp tidigt och så blir jag liksom taggad på att fånga dagen. Någon mer som känner så? 🙂 Det känns äntligen som att vi i samband med denna våren har landat i tvåbarns-livet på RIKTIGT. Fram tills nu känns det som att livet har varit på paus och vi har segat eller stressat oss igenom veckorna och väntat på ljusare tider, och nu är de här!

Jag har verkligen landat i min vardag nu och fått ett bra grepp på vardagsrutinerna med båda barnen. Enis är i slutspurten av sin utbildning och har fullspäckat schema fram till sommaren med plugg, praktik och jobb! Det låter kanske mycket men vi har ändå bra koll och känns mer rutinerade nu 😉 Heja oss!

Delar en härlig vårbild på våran älskade Lionel som förgyller våra dagar!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats