Leyla Zullufi

Sockerberoende

Godmorgon på er och trevlig helg!

Idag är det lördag och jag fick sova till klockan 8. Egentligen var det min morgon idag (vi kör nästan varannan morgon med barnen) men jag har sovit så jäkla dåligt de senaste 3 nätterna och var så himla trött så Enis gick upp med bannern. De vaknar ju runt klockan 06 varje morgon! Men nu har jag fått i mig lite frukost och kaffe och mår lite bättre 🙂

Dagens planer: Att eventuellt åka och bada lite hela familjen innan lunch (Enis sover nu så vi får se när han vaknar). Klockan 14 ska jag och barnen iväg på kalas hos deras syssling som fyllt 3 år. Det ska bli mysigt och Lionel ser så mycket framemot det 🙂 Och ikväll ska jag nog träna, har gått o köpt gymkort och blivit hurtig nu haha!

Vårat härliga fredagsmys från igår, mums! Jag och Enis har haft en väldigt dålig vana under en lång tid och det har varit godsaker här hemma varje dag… Men nu är det stopp för det på veckodagarna har vi sagt, speciellt för mig! Vi får köpa på fredagkväll om vi vill men på söndag är sista dagen vi får äta det och detsamma gäller även utanför hemmet. Vi började förra veckan och jag fuskade en dag när jag var på ett klädevent. Mådde skit efteråt. Men jag är verkligen beroende och får typ abstinens på dagarna vilket bara visar hur illa det är. Jag ska verkligen försöka hålla detta nu! Önska mig lycka till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats