Leyla Zullufi

En riktigt tuff helg

Alltså jag vet inte ens vart jag ska börja? Denna helg kan nog vara den tuffaste någonsin. Först är jag ju såklart ledsen för Enis farfar som gått bort, kommer kännas tomt utan honom när vi åker ned framöver. Sedan saknar vi alla pappan i familjen här hemma. Lionel har varit super känslig för allt för att Enis inte är hemma. Han förstår liksom att han inte bara är på jobbet eller så utan att han faktiskt åkt iväg någonstans. Jag saknar min man och när det kommer till barnen och att få ihop vardagen, eloge till alla ensamstående där ute!

Inte nog med att det är tufft att ta hand om två småbarn själv men jag gör det med en infekterad HÖGERhand dessutom! Jag har nämligen fått ett typ infekterat eksem och har redan gått på en antibiotika kur som tyvärr inte hjälpte. Det blir bara värre och värre för varje dag men efter att ha varit på både vårdcentralen och jourmottagningen så testar jag nu en kortisonkräm och får se om det blir bättre. Det är så smärtsamt samt tröttsamt.

Har fått en del hjälp av mamma men det har ändå varit tufft och jag bröt ihop igår kväll efter att barnen somnade. Lade mig i sängen klockan 21 helt slut! Ska bli så skönt att få hem min underbara man och våran älskade pappa imorgon!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats