Leyla Zullufi

Alla ♡ dag

Våran alla hjärtans dag igår blev inte riktigt som vi tänkt. Enis skulle praktisera kväll så vi skulle fira idag (fredag) istället. Vi hade fixat barnvakt och skulle ut på middag + bio. Men tyvärr så blev allting inställt och jag är nu hemma själv med barnen över helgen. Det är nämligen så att vi tyvärr fick veta att Enis farfar gick bort igår morse… Så hela dagen igår gick åt att fixa med biljetter och provisoriska pass till honom och hans bror, för imorse åkte de ned till Kosovo. Jag är med de i tankarna men kunde såklart inte följa med pga barnen.

Må han vila i frid och hoppas att han är på en bättre plats nu. Det är jobbigt att förlora de man älskar och det får en att tänka till och uppskatta de man har lite extra varje gång.??

Enis kommer hem på måndag vid lunch och då ska vi bara mysa och ta det lugnt hela familjen. Vi saknar honom redan massor här hemma!❤️ Sedan kommer han knappt vara ledig något från praktiken då han måste ta igen de dagar han nu missat.

Trots allt detta så överraskade Enis, som den underbara man som han är, mig på denna dag när han kom hem på kvällen. Jag fick en doppad ros i äkta 24K guld!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats