Leyla Zullufi

Elion 5 månader!

Jag hade visst hoppat över 4 månaders uppdateringen men strunt samma haha. Igår blev lillebror här hemma hela 5 månader 🙂 Det är ju helt sjukt att han snart är ett halvår gammal! Vad händer!?

I torsdags var vi på BVC för 5 månaders kontrollen och även vaccin. Det gick bra men han fick lite feber på natten och var super slö o gnällig hela fredagen. Lilla bebisen 🙁 Han vägde 7620 gram och var 66 cm i alla fall. Lite kortare och tjockare än vad Lionel var, så kul att jämföra tycker jag 🙂

Vart ligger Elion utvecklingsmässigt nu då? Han kan greppa saker och flytta föremål mellan händerna, han har hittat sina fötter och tar tag i de hela tiden haha. Han skriker efter oss och vet precis hur han ska göra för att få uppmärksamhet, han vill gärna sitta upp hela tiden fast att han inte riktigt har balansen riktigt än. Vända sig från mage till rygg kan han men inte åt andra hållet, det har hänt en gång då det inte var meningen. Om man hjälper till lite så går det smidigt men han är lite lat haha. Lionel är hans idol men vi andra duger också 🙂

Elion har fått smaka på lite katrinplommon, morot och ibland på våran mat. Nu har vi börjat med lite gröt för att vänja magen vid gluten. Han har även fått två stycken tänder i nedre käken fram. Så gulligt! Han är jätte matintresserad nu så BVC sade åt oss att köra på.

Han älskar att bada och busa. Mot andra är han fortfarande glad men kollar verkligen efter mig och Enis om det är okej typ, ibland blir han ledsen när vi går ifrån. Han gillar trygghet och att gosa o famnen.

Det är våran älskade lilla Elion just nu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats