Leyla Zullufi

Förkyld + träning

Godmorgon!

Idag är det redan torsdag och det är sista dagen för Lionel på förskolan för denna vecka, som jag för övrigt tycker bara svischade förbi!?

Vad har vi gjort då? Ingenting speciellt faktiskt. Vi har varit hemma för det mesta, en sväng på öppna förskolan, träffat barnens mormor o farmor och så har jag gått och blivit förkyld. Jag var ju den enda som klarade mig när resten av familjen låg i magsjuka och sen var förkylda. Men nu fick jag en rejäl förkylning som främst satt sig i halsen. Har så sjukt ont att jag knappt kan svälja eller äta någonting alls.

Det är så trist då jag har bestämt mig för att börja träna nu. Jag körde ett benpass hemma förra onsdagen och herre min gud vad det kändes haha! Jag har ju inte tränat på över 5 år. Så jag tänkte börja en gång i veckan och sedan öka till 2 ggr/veckan när jag kommit in i det osv. Annars blir det helt orealistiskt för mig att ta på för mycket på en gång. Men jag hade alltså sett fram emot onsdag (igår) i en hel vecka men så är jag ju förkyld så skippade det då man inte ska träna sände man är sjuk. Bättre lycka nästa vecka!

Nu tar vi alltså helg då både Lionel och Enis är hemma imorgon. På lördag jobbar Enis kväll och jag tror att jag ska ta med barnen till Marieberg för att träffa några Paw Patrol karaktärer 🙂

Ha det gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats