Leyla Zullufi

Tuffa dagar

Först vill jag börja med att säga god jul och god fortsättning på er! Hoppas att ni alla fått ha en helt underbar jul! Våran julafton var super mysig, vi var hemma hos min syster med hela familjen. Jag fyller ju år den 23e december och då hade vi hela familjen över på massa julfilm och uppesittarkväll. Mamma sov över och så kom även barnens farmor på julaftons morgonen och vi öppnade lite paket 🙂 Det var så himla mysigt!

Dock så blev Lionel lös i magen men vi tänkte att det var pga att han ätit dåligt då han hade feber tidigare i veckan. Men när det på julaftonskvällen hände en olycka i byxan innan vi skulle åka hem, lösheten i magen har fortsatt och så kom kräkningen dagen efter (igår kväll) så har vi nu förstått att stackars Lionel har åkt på sin allra första magsjuka någonsin! Det är ju ett under att han klarat sig i över 2,5 år men tycker ändå så synd om honom! 🙁

De senaste dagarna har även Elion varit helt otröstlig stundvis under dagarna och sovit betydligt mycket sämre på nätterna. Och ikväll förstod jag att även han blivit magsjuk nu då det kom ut ur båda hållen samtidigt. Usch då! Hoppas verkligen att jag och Enis klarar oss undan magsjukan! Blir svårt att ha hand om två sjuka ungar + skriva klart en C-uppsats om man själv är dålig.

Jag är helt slut efter denna dag eftersom att jag varit själv hela dagen när Enis pluggat. Vill bara att det ska ta slut nu haha. Behöver verkligen ett nytt år och en ny start nu känner jag. Samtidigt så försöker jag även sluta äta massa sötsaker och skräpmat varje dag. Varför skulle jag börja med det nu i dessa tuffa tider haha?

Ha det gott!

Våra älskade små tomtenissar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats