Leyla Zullufi

Lucia

Undrar ni hur det gick imorse när vi skulle upp och iväg till förskolan så tidigt hela familjen? Haha, det gick bra men jag har haft två otroligt trötta barn här hemma på eftermiddagen! Vi klev upp strax efter klockan 06, tog på oss själva innan vi tog ett varsitt barn att få iordning på. Av erfarenhet har jag lärt mig att vara förberedd när vi ska iväg någonstans, speciellt med två barn. Så jag hade ju såklart lagt fram alla kläder och fixat fram allting redan kvällen innan?

Lionel undrade varför vi gick upp så tidigt och när jag berättade att vi skulle till förskolan för att sjunga och äta frukost tillsammans så kollade han på mig och sedan tittade han ut, innan han sade ”men mamma, det är ju jätte mörkt ute vi kan inte gå till förskolan nu?” Haha min lilla älskling!

En väldigt morgontrött liten kille som inte ville vara med och sjunga, men när vi kom hem då minsann kunde han sjunga alla låtarna! Så typiskt Lionel.❤️

Det var i alla fall super mysigt att få stanna kvar på förskolan en stund på morgonen och äta frukost tillsammans. Sedan hämtade vi honom efter lunch igen och tog då en promenad med vagnen för att båda killarna skulle få sova. Vi har nämligen köpt en ny vagn, en syskonvagn som kom hem i tisdags som fungerar alldeles utmärkt!

Att båda somnade som stockar i den tolkade vi som ett godkänt betyg haha?

Senare på eftermiddagen gick Enis till skolan för att plugga och under tiden kom mamma och hängde med mig och barnen hela eftermiddagen! Så mysigt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats