Leyla Zullufi

Torsdag

Uppdatering från sjukstugan! Eller ja, det är fortfarande bara Lionel som är sjuk här hemma men alla är vi väl lite små snoriga och sega nu. Vi var på vårdcentralen igår morse för att få Lionel undersökt och allting såg o lät bra av vad läkaren kunde se. Hon trodde att det var ett rejält influensavirus han dragit på sig och trodde att det skulle vara borta inom 2 dagar, om inte så skulle vi söka vård på jouren på lördag om han fortfarande har feber då. Så vi kör på mycket vila, isglass, Alvedon & Ipren för att hålla tempen nere så gott det går. Men även Lionel har börjat tröttna på detta och längta tillbaka till förskolan så nu hoppas vi på att det ger sig så fort som möjligt!

Ikväll jobbar Enis så jag är hemma själv med barnen. Än så länge går det bra då båda sover haha och i dessa tider får de sova precis hur mycket de vill. Vi ska bara ha en rolig mysdag (nr 5?) här hemma.

Min goda Fish’n Chips som jag åt på AWn i tisdags.

Vi avslutade kvällen med bowling och jag VANN! Jag har inte bowlat på hur länge som helst och har aldrig varit speciellt bra på det haha men jag vann 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats