Leyla Zullufi

En svacka

Att jag alltid lyckas med detta, hamna i mina blogg-svackor haha? Jag älskar ju att skriva av mig och dokumentera våran vardag för framtiden. Men ändå så lyckas jag alltid tappa det efter ett tag när det går som bäst. Hände precis samma sak för ca. 2 år sen. Bloggade på som bara den under graviditeten med Lionel och även första tiden med bebis men sen tappar jag det, är det tröttheten o verkligheten som hinner ikapp kanske? Sedan har jag alltid haft stor prestationsångest med och när jag vet att folk faktiskt läser min blogg och tycker den är någorlunda bra så vill jag leverera. Men jaja, det är väl bara försöka att komma ikapp igen då 🙂

Hur mår vi nu och vad händer i våra liv? Vi är friska och alla mår bra! Jag är dock inne på min fjärde vecka med denna hemska hosta! Hoppas den ger sig snart… Elion växer så det knakar, han är 2,5 månad och Lionel utvecklas med för varje dag som går. Tänkte lägga upp ett inlägg om hans utveckling snart, vi var ju på 2,5 årskontroll på BVC i fredags.

Enis pluggar på, skriver på C-uppsatsen just nu och jag är trött som vanligt hehe. Elion har hållt mig vaken längre perioder de senaste nätterna och jag känner mig en aning förstörd men har konstigt nog svårt att sova på dagarna? Väldigt jobbigt då jag aldrig haft det förut samt att jag verkligen skulle behöva det.

Ha det bäst så hörs vi snart!

Mina älskade barn!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats