Leyla Zullufi

Helt fantastiskt!

Alltså hörni, ni anar inte hur de senaste 24 timmarna sett ut för mig! Haha barnen har skött sig exemplariskt och jag känner mig faktiskt utvilad för första gången sedan Elion föddes, vad händer!? ? Igår eftermiddag åkte jag och barnen över till deras farmor när Enis åkte till Västerås. Hon skulle nämligen få besök av Enis kusin och deras barn och Lionel tycker om de jätte mycket då de är jämngamla, så de fick leka av sig med varandra. Sedan slapp jag laga middag då vi blev bjudna på middag där med hehe. Vi åkte hem runt klockan 19 när barnen skulle sova, de somnade i bilen, jag bar upp de som en superwoman?? och slängde mig i soffan framför datorn med masa godis. Jag gick dock och lade mig vid 21.30 haha och somnade gott mellan mina killar❤️

OCH nu kommer det som är helt fantastiskt… Lionel sov hela natten utan att vakna en enda gång och Elion vaknade för att äta 2 gånger och sov som en stock däremellan! Alltså jag känner bara yes och tack! Jag vaknade liksom till av mig själv för att kolla så att de båda faktiskt andades och satt rastlös i sängen till och från under natten haha?

Nu sover båda med och jag behöver inte sova för en gångs skull så jag tar mig en kopp te och lite bullar i soffan. Snart kommer mamma med och Enis kommer hem om en stund. Klockan 15 ska vi till syrran och fira anabelle som fyller 10 år imorgon!

Ser ni min lilla plats mellan killarna? Mina underbara fina barn!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats