Leyla Zullufi

Veckans planer:

Måndag: Idag har vi inga planer alls förutom att handla lite någon gång under dagen. Enis är på praktiken, han gör sin sista vecka nu innan han har en vecka i skolan igen. Lionel har blivit förkyld igen, han vaknade upp jätte snorig och hostig så det blir att ta det lugnt idag så får vi se hur det blir med förskola denna vecka :/

Tisdag: Dags för ett nytt besök hos BVC för att väga och mäta Elion, klockan 10.30. Alltid lika spännande att se hur mycket han växt på så kort tid 🙂

Onsdag: På eftermiddag/kvällen kommer mamma för att vara barnvakt så att jag och Enis kan gå på föräldramöte på Lionels förskola.

Torsdag: Enis gör sin sista dag på praktiken. Jag ska som sagt till sjukgymnasten klockan 10 för att följa upp min foglossning och få magövningar för att stärka upp magmusklerna. Vi får se om jag och Elion lunchar på ump (om Lionel är på förskolan) eller om jag går hem och lägger mig haha, beror lite på hur natten har varit.

Fredag: Enis är ledig och jag tror att han och Lionel skulle åka och bada på Gustavsvik. Enis har årskort där och Lionel verkligen älskar att bada, dessutom är det kul för de att få lite egentid 🙂 Jag är faktiskt lite avundsjuk hehe.

Lördag & Söndag: Vi har inga planer inför helgen än så länge så vi får se vad vi hittar på.

Ha en underbar vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats