Leyla Zullufi

Våra grannar

Nu måste jag skriva av mig igen. Alltså vad är det med oss och turen med grannar egentligen? Varför ska vi alltid lyckas få konstiga grannar? Om ni minns så skrev jag för ett tag sen, när vi bodde i förra lägenheten om grannen under oss som klagade på att Lionel lät för mycket vilket han absolut inte gjorde. Vi trodde vi skulle slippa gnället och tjafset med grannar när vi flyttade och hittills har det varit lugnt men nu har vi fått nog. Det gäller grannarna som bor bredvid oss denna gång, det är ett par i kanske 50-60 års åldern. Enda sedan vi flyttade in så har vi känt att de inte riktigt gillar oss av någon anledning fastsatt vi försökt vara så trevliga som möjligt. Men de har klagat o kommit med pekpinnar när vi tex grillat med elgrill (för att de trodde att det var en kolgrill, man kollar väl upp fakta innan man klagar?) sedan så kom de igår och klagade över att vi hade bokat upp tvättstugan flera timmar på raken och för att vi glömde hämta tvätten, som aldrig tidigare hänt!

Då blev jag förbannad och sade ifrån… Vi har två små barn varav ett kräks ned ALLT och det finns en tvättmaskin i tvättstugan. Det var ingen som hade bokat på hela dagen och då tvättade vi fyra maskiner vilket blir fyra timmar, vad är det för fel med det?? När jag hade konfronterat honom med denna mening så sade han istället *med en sur min* att det då var bra om man kunde ta ur sin tvätt med. Men hallå!? Vi gjorde ett mänskligt misstag och glömde bort tiden. De hade som sagt inte ens bokat någon tid! Åh jag blir så arg och upprörd över detta!

Sedan ska jag även tillägga att vi har reflekterat över att dessa grannar i flera månaders tid smäller igen sin ytterdörr FLERA gånger varenda kväll mellan typ klockan 20-22 och vi har inte sagt nånting ÄN! Men jag kommer att ringa bovärden imorgon då det låter jätte mycket in till oss och speciellt Lionels rum när de gör det…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats