Leyla Zullufi

Veckans planer:

Godmorgon! Idag blev det en tidigare morgon än vad det blivit tidigare för mig eftersom att Enis har gått upp med Lionel på mornarna och jag sovit vidare med Elion. Men idag började Enis sin praktik så det var bara att gå upp allihopa haha! Jag är hemma själv med båda barnen hela veckan då Lionel börjar förskolan nästa vecka igen 🙂 Vi har dock ingenting inplanerat och tar dagarna som de kommer.

 onsdag kl 13.15 kommer barnens BVC sköterska på hembesök för att väga lilla Elion. Och så måste vi tvätta litet i veckan med. Jag tyckte att tvättkorgen blev full snabbt förut… men alltså nu, herregud (!) vad mycket tvätt det blir med en liten kräkbebis! Vi behöver tvätta 2-3 gånger i veckan istället för 1 gång typ.

I helgen får vi besök från Västerås på lördag, det är Enis kusiner som kommer för att hälsa på och gratta familjens nya tillskott 🙂 På söndag fyller min syster år så vi ska väl fira henne någon dag med. Hon själv hade glömt bort att det var hennes födelsedag så vi får väl se hur det blir haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats