Leyla Zullufi

En hemsk natt!

Usch hörni, natten har varit katastrofal! Elion har varit vaken till större delen av natten. Han har magknip och ett otroligt stort sugbehov vilket gör att han typ bara kräks hela tiden eftersom att han får i sig för mycket mjölk. Därför så har vi redan introducerat nappen vilket funkar bra men han behöver ha hjälp när han tappar den hela tiden…

Lionel har en ”svårt att somna och sova dåligt”-period nu med. Det tar 1-1,5 timme att få honom att somna på kvällarna då han kommer upp hela tiden. Sedan sover han i sin säng till midnatt och kommer över till oss och bökar vilket resulterar i dålig sömn för alla. Vi har bara en 160 cm säng så vi får inte plats! Så vi gick tillbaka med honom till sin säng, det blev skrikfest och han somnade någon timme senare.

När båda barnen väl hade somnat så måste jag själv gå upp kl 05 för att ta alvedon och ipren för att jag får frossa och ont i hela kroppen! Vi är nämligen förkylda hela högen numera (inte lillebror än så länge) och jag har till och med fått feber. Min kropp tar det väldigt hårt då den redan är lite försvagad efter förlossningen. Hoppas detta ger sig fort!

Kl 10.45 ska jag och Elion till min barnmorska för att väga och mäta honom 🙂

Men på dagen kan ni minsann sova båda två!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats