Leyla Zullufi

Första mötet!

Allting såg som sagt bra ut på läkarundersökningen igår och vi fick klartecken för att åka hem. Blev utskriven från BB vid kl 13 men Lionel låg som sagt och sov då så vi fick vänta ett tag till. Jag passade på att vila, duscha och plocka ihop våra saker under tiden. Vid kl 14.30 kom Enis och Lionel för att hämta hem oss!

Första mötet mellan killarna var magiskt och helt underbart tycker jag! Lionel bara log hela tiden och försökte koppla ihop att ”bebis Elion” inte längre låg i mammas mage utan nu var ute och vi skulle ta med honom hem. Vi hade även ordnat med en present från lillebror till Lionel, en dinosaurie som han blev super nöjd över! Sedan ville han även hålla i och klappa på lillebror 🙂 I bilen på väg hem sade han hela tiden ”titta bebis mamma, vi sitter här tillsammans” och ”ta med honom hem mamma” (båda sitter bak i bilen).

Ignorera mig haha, bjuder på den.

Även här hemma har Lionel inte varit något annat än helt underbar mot sin lillebror! Så fort han gnyr till eller är ledsen så är Lionel där för att klappa och trösta. Han beter sig som att det alltid varit såhär. Mamma hjärtat smälter av kärlek!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats