Leyla Zullufi

Första dygnet hemma

Nu har vi varit hemma i över 24 timmar och många undrar hur det har gått 🙂 Första natten gick sådär, eller det gick väl så bra som det kunde gå men det är en stor omställning. Lionel har nämligen blivit dunder förkyld och då sover han mycket sämre såklart. Han kom in och lade sig mellan oss i våran säng på natten och låg helt vaken mellan kl 02-04. De var inte alls kul då han inte låg still och inte riktigt kom till ro stackaren. Lillebror är en riktig lite kräkbebis så jag fick torka spya och amma hela natten haha, man glömmer så lätt hur det är med de små!

Men annars har dagen gått väldigt bra 🙂 Vi fick besök av min syster och hennes familj på förmiddagen vilket var trevligt. Sen passade jag och Elion på att sova när Lionel sov vid lunch medan pappa Enis pluggade. Efter det tog vi även en premiär-promenad till Ica. Jag ser så mycket framemot att komma igång med promenader osv igen!

Imorgon ska vi på återbesök på BB kl 09, fixa lite ärenden och sen ska Enis till skolan på en föreläsning på eftermiddagen. Spännande att bli själv med båda barnen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats