Leyla Zullufi

Barnakuten

Nu verkar de här hemska gravidrömmarna ha börjat för mig så här i slutspurten alltså. Inatt vaknade jag av att jag grät av förtvivlan då jag drömde att Lionel var sjuk, hamnade på sjukhus och dog! Men precis innan han skulle dö så blev han liksom en flicka och vi hade helt plötsligt en dotter som hette Alicia!? Usch, fruktansvärt var det i alla fall!

En timme senare ungefär så vaknar både jag och Enis av att Lionel är super ledsen (han hade kommit in till oss tidigare under natten) och säger att han har ont i huvudet. Han slumrar till o från i en timme innan han vaknar till ordentligt och har riktigt ont. Efter att ha rådfrågat 1177 så får han alvedon och somnar i 3 timmar till. Strax före kl 09 vaknar han, är ledsen och har ont igen. Efter lite frukost i våra magar så bar det av till barnakuten då det bara blev värre. Efter en massa undersökningar så blev vi hemskickade och de misstänker någon slags nackspärr så vi ska varva med alvedon och ipren var 6:e timme i hopp om att det så småningom ska släppa.

Våran älskade lilla stora kille var super duktig! Läkaren var super chockad över hur han betedde sig för sin ålder då han i princip besvarade alla frågor själv och förklarade vart det gjorde ont osv haha. Hon sade att han var en rekord duktig patient innan vi åkte hem!

Stora killen som premiäråkte ståbrädan tidigare i somras 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats