Leyla Zullufi

Vattnet gick…

… i drömmen!! Inatt var det typ första gången som jag faktiskt drömde om den här graviditeten. När jag var gravid med Lionel så drömde jag hela tiden om olika saker och speciellt mot slutet, då drömde jag jätte mycket om amning. Men man hade väl mer tid att tänka på det då också. I alla fall så drömde jag att vattnet gick och massa annat skoj inatt men som tyvärr inte hände på riktigt då haha! Jag har ändå sovit förvånansvärt bra de senaste nätterna. Alltså jag vaknar fortfarande stup i kvarten för att gå på toa men där emellan så sover jag faktiskt, vilket är såå skönt!

Idag har jag ingenting annat planerat än att ta hand om ett stort diskberg här hemma (diskmaskinen är fortfarande trasig) och försöka vila. Känner mig lite seg trots att jag sovit inatt men jag gick upp med Lionel imorse så Enis kunde få lite sovmorgon. Jag ska eventuellt luncha med ett par vänner men vi får som sagt se om jag orkar.

Igår eftermiddag så åkte vi ut till Marieberg en snabbis för att köpa gummistövlar (skor) till Enis från Stadium. Vi fick även med oss skalkläder hem till Lionel från Kappahl, passade på då jag hade 25% rabatt på valfri vara. Så skönt att ha det klart inför hösten nu och dessutom så älskar jag deras ytterkläder från Kaxs, de är super bra!

Det fick bli ett delat set med jacka och byxor i år, förra året hade han overall. Men han är så stor nu och kan vara bra om man exempelvis bara behöver använda det ena eller det andra?. Nu är det bara regnvantar och fingervantar som fattas tror jag, men det är ju fortfarande ganska varmt ute 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats