Leyla Zullufi

Måndag!

Godmorgon!

Som jag längtat efter denna vecka?? Varför? Jo, för att: Enis har börjat skolan igen och Lionel på förskolan vilket betyder mycket vila för mig under dagarna och sen får jag hem BÅDA mina hjärtan på eftermiddagen varje dag! Det har varit väldigt tufft att vara ensam på sistone när Enis har jobbat kvällar och helger men nu är det slut på det ett tag. Framför allt så har jag saknat honom enormt hehe❤️ En till anledning till varför jag längtat till denna vecka är för att jag är ganska så inställd på att lillebror inte kommer komma utan en igångsättning nästa vecka (om vi får som vi vill) vilket betyder att denna vecka ska vi ladda batterierna och fixa det lilla sista som tex. montera in babyskyddet i bilen?

Jag känner mig ganska utvilad då jag sovit bra inatt och fick dessutom sovmorgon. Så jag känner att jag kan få en del saker gjorda idag men ändå i ett lugnt tempo.

Dagens planer: Sätta igång diskmaskin, dammsuga (låta våran nya familjemedlem Roomba göra sitt jobb – en robotdammsugare!), betala räkningar, vika tvätt, skriva inköpslista, följa med mamma till optikern och byta några klädesplagg som var trasiga på H&M.

Senare i eftermiddag ska Lionel hämtas, vi ska handla och eventuellt åka till Marieberg för att köpa skor till Enis. Det blir en bra dag tror jag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats