Leyla Zullufi

Gravidvecka 39

Söndag idag vilket inte bara innebär slutet på veckan utan vi går ju in i en ny gravidvecka som ni säkert vet nu. Vecka 39 (38+0) idag. Vem trodde att vi skulle ta oss så här långt!? Haha ingen, inte vi i alla fall. Denna lilla bebis har verkligen lurat oss allihopa 🙂

Bebis: Ca. 50 cm långt och väger runt 3.2 kg. Barnet omges nu av ca 1 liter fostervatten som kontinuerligt nybildas. Även om det blir trångt i magen ska man känna bebisen varje dag!

Mamman: Kroppen gör sig redo för att föda barn. Man kan känna sig tung och ha kraftiga förvärkar. Man kanske inte går upp i vikt längre utan vissa går ned i vikt innan förlossningen. Det är vanligt att sömnen blir stört, vila så mycket som möjligt.

Den senaste veckan har gått riktigt långsamt tycker jag. Tror att det beror mycket på att vi varje dag undrar om det är dags? Ingen av oss trodde som sagt att jag skulle gå så här långt i graviditeten. Jag har inte jätte mycket värkar men foglossningen är rena h*lv*t*t, det är extremt mycket tryck ned mot underlivet och jag sover knappt någonting alls på nätterna!

Jag är helt off idag och inte alls i mode för att ta en fin magbild till bloggen haha så det får komma en senare i veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats