Leyla Zullufi

Veckans planer!

… en dag sent 🙂

Tisdag (idag): Lionel är på förskolan från kl 9-16. Jag ska bara ta det lugnt och försöka sova så mycket jag kan och ladda energi. Laga mat och idag blir det köttfärsbiffar med potatis och brunsås. Enis slutar jobbet kl 16 och då ska vi hem till hans mamma på middag för att fira högtiden bajram.

Onsdag: Inga planer. Enis jobbar kväll vilket betyder att jag är hemma själv med Lionel på eftermiddag/kvällen. Då blir det korv med bröd till middag haha!

Torsdag: Jag ska på ett H&M-event med Agnes på morgonen 🙂 Sedan kl 11.15 har jag tid hos barnmorskan igen. Enis jobbar kväll även denna dag. Det blir fisk till middag.

Fredag: Enis är ledig från jobbet och Lionel från förskola, då blir det lek o bus landet! Sedan kanske det blir en dejt-kväll för oss vuxna då Enis jobbar kväll dagen efter, men vi får se.

Lördag och söndag: Enis jobbar hela helgen, kväll på lördag och dag på söndag. Vi har inga planer för helgen än. Tjejerna ska dock ha kräftskiva på lördag vilket betyder att jag skulle behöva ha barnvakt till Lionel om jag vill gå. Eller rättare sagt om jag orkar, jag har ju ingen aning om hur jag mår här eller om lillebror ens är kvar i magen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats