Leyla Zullufi

Envis bebis = envis mamma!

Nu har lillebror slagit rekord på att bo i min mage! Lionel kom som sagt efter tolvslaget så att det blev vecka 37+1 vilket vi idag har passerat. Så nu har jag bestämt mig för att trotsa denna graviditet och allt som hör till den haha! Jag är så trött på att vara trött, matt, ha ont och inte orka/kunna göra någonting. Jag har ju hamnat i en liten depression men nu är det slut med det.

Idag har jag lämnat Lionel på förskolan, tvättat 2 maskiner tvätt samt hängt och vikt tvätt, planerat mat för hela veckan, sovit 2 timmar, hämtat Lionel på förskolan, handlat, lagat mat, diskat (för hand då diskmaskinen krånglar!) och bakat. I exakt den ordningen med! Känner mig mörbultad i kroppen men riktigt stolt och även som mig själv igen, halleluhlja 🙂

Jag kom precis ut ur duschen och nu väntar jag och Enis, bänkade i soffan, på att kakan som jag bakat ska svalna och att Idol ska börja. Vi älskar Idol och det är så himla roligt att verkligen följa från början till slut. Någon mer som följer det som vi?

Till middag blev det halloumi stroganoff med ris, så himla gott! Receptet hittar ni HÄR.

Kakan som jag bakade (tillsammans med Lionel faktiskt:) blev vaniljrutor och det receptet hittar ni HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats