Leyla Zullufi

Sunday funday

Godkväll fina ni!

Idag har vi gjort absolut ingenting haha. Vi hade lite tankar på planer vi skulle göra men vi drog oss för att ta oss upp ur soffan och hitta på någonting alls. Lionel har varit super nöjd här hemma med och lekt med sina leksaker så varför störa det med tänkte vi. Men jag känner mig ändå ganska duktig efter denna dag. Jag har nämligen trotsat foglossningen och sammandragningarna en aning och 1: tvättat 2 maskiner tvätt, 2: lagat mat, 3: tagit en promenad (!) till Ica maxi och 4: ska snart göra en god fruktsallad till mig och mannen så vi kan avsluta denna helg med mys i soffan framför en film 🙂 Vi har kört på Harry Potter maraton här hemma haha så bra filmer och det var så länge sen vi såg de!

Som jag skrev i mitt gravidinlägg tidigare idag så har det varit lite lugnare de senaste dagarna, jag har kunnat sova mer och inte haft lika mycket förvärkar. Jag har det fortfarande varje dag och vissa sammandragningar måste jag verkligen flåsa mig igenom men det är värst på kvällarna och då försöker jag bara vila så mycket som möjligt. Hoppas verkligen att det inte alls tar lång tid tills vi får träffa lillebror nu och att det ändå går relativt fort.

Imorgon kör Enis sin sista jobbvecka innan han börjar skolan igen och Lionel går på förskolan som vanligt. Så skönt med lite rutiner i vardagen igen!

Hoppas ni har en fin kväll 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats