Leyla Zullufi

Gravidvecka 38

Fortfarande ingen lillebror… går in i vecka 38 (37+0) idag. Varje vecka hittills har känts som en seger men nu skulle vi slippa neonatalen så nu får han fasen komma haha! Vi är både trötta på den här graviditeten nu och är så nyfikna på vem som ligger o bakas i magen. Lilla bebis E 🙂 I exakt denna vecka på dagen gick vattnet hemma på kvällen när jag var gravid med Lionel och han föddes efter tolvslaget, så han är född i vecka 37+1. 20 dagar kvar till BF!

De senaste dagarna har ändå varit lite lugnare måste jag säga. Jag har kunnat sova någorlunda på nätterna och dagarna har gått lättare utan så mycket värk. Det känns skönt att ha lite mer energi om det skulle sätta igång. Å andra sidan känns det som att allt nu stannat av…

Bebis: ca. 48 cm långt och väger runt 3 kg. Graviditeten beräknas nu som fullgången och alla inre organ är färdigbildade!

Mamma: många kan känna oro inför förlossningen, trötthet pga sömnbrist. Vila så mycket du kan. Man kan känna en stickande känslan i slidan när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten.

Magen idag i vecka 38 (37+0).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats