Leyla Zullufi

90% avklarat!

Godmorgon!

Idag är 90% av graviditeten avklarad och vi går in i en ny gravidvecka imorgon. Natten har varit hyfsat lugn och jag har fått några timmars sömn i alla fall. Det känns skönt o välbehövligt då Enis jobbar denna helg så jag blir själv med Lionel. Men jag kommer umgås mycket med familjen så jag kan få hjälp. Vi är inte vana med att behöva be om mycket hjälp när det kommer till Lionel men nu måste jag och jag är så tacksam för våra fina familjer som alltid ställer upp!❤️

Igår kväll innan Enis kom hem från jobbet hände något läskigt och jag trodde att det var dags där ett tag haha. Det ilade och tryckte nedåt något extremt ned mot underlivet och det gjorde så jäkla ont! Jag trodde ett tag att jag skulle skita ut ungen? men icke. Det avtog som tur var efter ca 20 minuter. Men när jag sen ställde mig upp så sjönk magen ännu mer, trodde inte det var möjligt! Jag har typ ingen gravidmage kvar ovanför naveln längre, hur fasen långt ned ligger han nu alltså!?

Min mage har krånglat väldigt mycket med de senaste dagarna nu och det var exakt likadant ca. en vecka innan Lionel kom. Så jag tror att lillebror kommer någon gång nästa vecka. Vad tror ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats