Leyla Zullufi

Undersökning på förlossningen

Godmorgon!

Avslutade min måndagkväll igår med ett besök på förlossningen… Som jag skev i förra inlägget efter barnmorskebesöket så fick jag några kraftiga sammandragningar efter det. Vi handlade en snabbis på Ica med och där fick jag stanna typ 3 gånger för att andas mig igenom de. Mamma var här på eftermiddagen för att hjälpa mig med Lionel efter förskolan och tacksam är jag för det hade aldrig gått annars.

Sammandragningarna gjorde inte ondare än förut utan det var samma som jag åkt in för förut vilket inte jag åker in för igen då det inte finns något de kan göra åt de på förlossningen. Det har ju visat sig vara piniga förvärkar som inte gör så mycket tyvärr. Men i varje sammandragning så kände jag ett tryck nedåt som blev värre under dagen/kvällen. Därför ringde jag och rådfrågade och de ville att jag skulle komma in på en undersökning.

Dock så hade min magkänsla rätt, det hade inte hänt alls mycket. Livmodertappen har förkortats till en halv cm men det kan lika gärna ha hänt under helgen liksom. Så jag åkte hem och sov. Fast jag har inte fått jätte mycket sömn på grund av sammandragningarna tyvärr. Det blir mycket vila när Lionel är på förskolan idag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats