Leyla Zullufi

Hemma – vad händer nu?

Tänkte uppdatera er hemifrån nu. Många undrar hur vi mår, vad har de sagt på sjukhuset, hur ser läget ut och vad händer nu? Först vill jag säga tack till alla som bryr sig och hjälper till!❤️

Vi mår bra, jag och lillebror. Han har det super bra i magen och har alltid mått som en prins så honom behöver ni inte tänka på haha! Det är jag som får ha ont o pina. Jag har alltså prematura (för tidiga) värkar som de nu valt att inte stoppa på grund av att det inte går att stoppa i längre än någon timme i alla fall, och lillebror klarar sig även utanför magen om han skulle komma nu.

Värkarna som jag har haft hittills har inte haft någon större påverkan och det räknas därför inte som att förlossningen är igång ännu. Det som har hänt är att livmodertappen är förkortad till 1 cm och jag är öppen 1,5 cm ungefär. Vilket är ganska normalt för den veckan jag är i och för att vara omföderska. Det kan alltså vara så här i flera veckor till utan att det händer någonting alls. Nu är det alltså bara att ta det lugnt hemma och åka in om värkarna ändrar karaktär, eller om det händer något annat som att vattnet går eller att jag får en blödning.

Än så länge har jag bara haft några enstaka sammandragningar sen vi kom hem. Men ska jag vara ärlig så är jag lite nervös för att det ska bli som det blev när vi åkte in för de gjorde ont, jag åkte ju inte in för skojs skull liksom hehe. Och alvedon hjälper verkligen ingenting och det är det enda jag kan ta hemma. Men men, det är bara att kämpa!

Det känns i alla fall helt underbart att vara hemma hos den här killen igen!?? När jag kom hem så var bland det första han sade till mig ”jag älskar dig mamma”, det var första gången någonsin han sagt det och mammahjärtat smälte!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats