Leyla Zullufi

Fredag, v 34+5

Godmorgon!

Vi klarade oss ännu en dag, ingen lillebror utanför magen än haha. Det bästa vore ju om vi klarade av att gå in i ännu en vecka vilket är vecka 36 på söndag. Vad tror ni?

Jag har i alla fall sovit hela natten utan några som helst känningar och imorse när jag vaknade så tänkte jag att ”nu har det stannat av och jag får åka hem” men icke. Kl 7.30 gick jag upp på toaletten och fick sedan kämpa mig därifrån med intensiva värkar. Kändes som allt från natten kom på en gång som en käftsmäll! Så jag ringde på klockan och de kopplade på ny CTG-kurva innan frukost. CTGn mätte värkar men de gör ju som sagt ingenting för att stoppa det nu, ingen mer Bricanyl alltså. Enligt andra läkare så skulle inte läkaren som gav mig sista dosen Bricanyl gett den egentligen då det är meningslöst…

Vi gick upp och åt frukost i alla fall. Efter det, strax efter kl 09, gjordes en ny undersökning som visade på oförändrat läge och VI FÅR ÅKA HEM! Äntligen?? Det känns även som att det har lugnat sig i magen återigen och jag längtar hem till min stora kille där hemma!

Nu tar vi inte en dag i taget utan några timmar i taget och åker in igen om det blir smärtsamma sammandragningar. Man vill ju inte föda hemma och speciellt inte prematur vilket de varit väldigt noga med att nämna ett antal gånger på förlossningen haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats