Leyla Zullufi

Gravidvecka 35

Går in i vecka 35 (34+0) idag och det var en vecka sedan vi kom hem från Åland och jag avslutade semestern med att bli inlagd på förlossningen. Men nu har vi klarat oss igenom denna vecka och lillebror har stannat i magen, inte helt smärtfritt dock!

Hade jag blivit inlagd idag istället för en vecka sedan så är det inte säkert att jag hade fått Bricanyl för att stoppa värkarna sade de, så sätter det igång nu så kanske lillebror får komma ut. Men vi försöker att ta en dag i taget. Nu är det mesta här hemma fixat och redo för lillebrors ankomst med. Vi har fixat liggdelen till vagnen, bäddat sängen, tvättat kläder, packat BB-väskan, kokat nappar osv.

Nu hoppas vi bara att han stannar typ 2 veckor till i alla fall så att han får växa på sig, sen kan han gärna få komma ut för min del. Orkar inte vara gravid med denna smärta och värme längre. Lionel märker att allt inte riktigt är som vanligt här hemma heller och är väldigt mammig och pratar mycket om bebisen så vi alla är lite ivriga och förväntansfulla nu!

Enligt min gravidapp:

Bebis: Barnet är ca. 44 cm långt och väger runt 2,4 kg. Det centrala nervsystemet är snart helt klart och matsmältningsapparaten är nästan färdigutvecklad. Barnet fortsätter att växa och fyller snart ut hela livmodern.

Mamma: Bäckenet mjuknas upp av hormoner vilket kan leda till smärta i ryggen och bäckenet.

Både jag och Enis tycker att magen har sjunkit ned. Jag känner honom inte lika högt upp i revbenen lika ofta längre utan mer nedåt. Vet dock inte om jag tycker att det syns så mycket på bild.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats