Leyla Zullufi

Tisdag, v 33+2

Runt midnatt fick jag min andra dos av kortisonsprutan som ska hjälpa till med mognaden av bland annat lillebrors lungor. Egentligen hade jag kanske som sagt inte behövt detta då livmodertappen nu räknas som opåverkad men eftersom att det är påbörjat så ville de fullfölja det. Det är ju bra, jag litar på de!

Jag har sovit super bra inatt hörni, inte en enda sammandragning?? Det enda jag har känt av är mensliknande molvärk efter att jag varit uppe och kissat några gånger på natten. Men jag somnade om på bara någon sekund så det var ingen fara.

Kl 8 vaknade jag och en barnmorska kom in till mig precis då. Jag fick byta rum till ett dubbelrum, äta frukost och nu vill de att mäta en ny CTG-kurva för att se hur det ser ute där inne i magen 🙂 Om allting ser bra ut så hoppas jag på att få åka hem!

Uppdatering!

Nu är klockan runt 12 och jag har sovit nån timme efter CTG-kurvan togs. Allting såg bra ut och inga fler sammandragningar! Läkaren kom precis in och berättade att jag ska få gå ned till specialmödravården för ett ultraljud så att de kan göra en uppskattning om lillebrors storlek. Om allting ser bra ut där så får jag äntligen åka hemåt! Sedan ska jag komma tillbaka på fredag igen till specialmödravården för att kolla om det blivit någon påverkan på livmodertappen eller om jag öppnat mig något.

Enis kommer hit snart och håller mig sällskap med, han skulle bara lägga Lionel. Åh vad jag saknar min stora bebis där hemma! 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats