Leyla Zullufi

Förvärkar?

Det är lite komiskt att jag i förra gravidinlägget skrev att jag inte hade känt några sammandragningar osv än så länge under resan. För igår under dagen så hade jag mens liknande värk typ hela tiden och sen mot kvällen så fick jag extrema sammandragningar och förvärkar. Kunde knappt gå, satt bara och sedan lade jag mig i soffan efter middag. Så fort jag gjorde någon större rörelse som att tex. gå på toaletten och tillbaka så kom de. Tog 2 alvedon som till sist hjälpte efter en timme så att jag kunde gå och lägga mig.

Sov ganska bra inatt ändå, skönt. Men det räckte med att gå upp på toaletten med Lionel imorse så kom värken och sammandragningarna igång igen… Jag har som konstant mensvärk i grunden hela tiden, skitjobbigt! Jag tog 2 alvedoner imorse, vet inte om de hjälpte så mycket men tänker ta 2 till när vi kommer på båten (åker hem idag). Sammandragningarna har helt ändrat karaktär nu med till skillnad från hur de kändes tidigare i veckorna. Nu sitter de mycket längre ned och varenda liten rörelse som lillebror gör i magen gör ont!

Hoppas på en smärtfri båtfärd hem till Sverige och håller de i sig så får jag ringa in till förlossningen när vi närmar oss Örebro ikväll så att de kan kolla om de här förvärkarna gör någonting eller om det bara är livmodern som ”tränar”. Håll tummarna för mig att det är det sistnämnda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats