Leyla Zullufi

Galen semesterstart!

Godkväll!

Jag måste bara börja med att berätta hur våran resa egentligen startade igår morse klockan 03 när vi skulle åka iväg:

När vi kom fram till min syster (vi skulle samåka därifrån) så hade Anton råkat låsa in nycklarna i källaren så att de inte kunde låsa lägenheten, så vi var tvungna att åka hem till mamma som hade extra nycklar för att hämta de. Problemet var att mamma såklart låg och sov och svarade inte i telefon och hennes port var låst så vi kom inte in. Jag ställde mig då och kastade sten och ropade på henne som en 10 åring så alla grannar typ vaknade haha! Hon vaknade, vi fick nycklarna till sist och ett gott skratt klockan 03.30!

På väg till min syster med nycklarna så ser jag en spritt språnget NAKEN man som går runt på gatan haha! Jag hamna i chock men ringde polisen så att de kunde kika vidare på saken. Återigen, vi fick oss ett gott skratt!

När vi sedan äntligen kommer iväg och ska ut på motorvägen så åker vi åt fel håll haha, detta upptäcktes som tur var bara inom en minut så vi kunde vända om på en gång. Jag och Enis garvade som bara den i bilen och undrade hur denna vecka egentligen kommer att gå!?

Vi kom i alla fall fram till Åland och stugan efter lunch igår och vägen gick bra men vi var helt slut. Ingen utav oss hade sovit mer än ett par timmar natten innan och att åka med 3 ungar tar på energin haha! Men killarna badade lite med barnen i havet och sen blev det pannkakor till middag innan tidig läggdags.

Uppdatering om våran första dag här kommer imorgon!

Det var roligt spännande att åka den stora båten och se på vattnet tyckte Lionel ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats