Leyla Zullufi

Fredag den 13e

Godkväll fina ni!

Idag är det fredag den 13e, otursdagen. Jag hade totalt glömt bort det om jag ska vara ärlig för jag brukar inte ha mer otur än vanligt dessa dagar haha. Brukar ni ha det?

Inatt blev det i alla fall inte speciellt mycket sömn alls för mig då jag låg vaken av sammandragningar hela natten! De gjorde inte ont men det gick heller inte att slappna av och somna. Fruktansvärt jobbigt då jag verkligen behöver all energi jag kan få. Om ni läst tidigare inlägg så vet ni att jag har haft det tufft med graviditeten på sistone och samtidigt håller på och pottränar Lionel så energin finns verkligen typ inte där.

Enis mamma kom hem från Kosovo idag så Enis hämtade henne på flygplatsen imorse så åt de lunch hos oss, trevligt 🙂 Annars har jag plockat, dammsugit, tvättat och packat här hemma idag. Jag är verkligen helt slut då jag gjort det mesta själv för att Enis har hjälpt sin bror i sin nya lägenhet, han har precis flyttat hemifrån nämligen.

Imorgon ska vi handla och packa det sista då vi åker natten till söndag (kl 03!), mamma kommer förbi för att umgås innan vi åker samt få nycklar så att hon kan kolla posten när vi är borta. Lionel ska även klippas, han har så otroligt tjockt hår som växer fort och blir alldeles svettig stackarn :/

Nu sover Lionel, jag har duschat och tänkte faktiskt ta 2 alvedon o lägga mig och hoppas på att få sova något bättre inatt. Godnatt!

Pioner, så vackra blommor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats