Leyla Zullufi

Barnvaktslista och förlossningsbrev

Idag blev det tvättdag och fix av små saker framför datorn so far. Fixat med lite viktiga papper så tråkigt, hjälpt svärmor med att skriva ut flygbiljetter, skrivit en ”barnvaktslista” om Lionel och ett förlossningsbrev.

”Barnvaktslista” känns bra då vi inte vet hur det kommer att bli med Lionel när vi åker in till förlossningen sen. När vi packar BB-väskan så kommer vi även att packa en lite övernattningsväska till Lionel då det kan hända att vi får skjutsa iväg honom till någon och då får även den här listan följa med.

Jag hade inte tänkt skriva något eget förlossningsbrev då man gör det hos barnmorskan nu för tiden, det kallas för att man typ sammanfattar graviditeten och så finns det liksom i min journal redan. Men jag kände mig lite stressad över att vi kanske inte skulle hinna det då det besöket är i vecka 36 hos barnmorskan. Möjligheten finns ju faktiskt att han kommer tidigare och då känns det i alla fall skönt att ha något med sig.

Enis jobbar och Lionel är på förskolan just nu, jag mår bättre idag och har även sovit bättre inatt! Vid klockan 16 åker vi hem till svärmor och äter mat samt umgås lite då hon nämligen åker till Kosovo imorgon och blir borta i 2 veckor. Sen tar vi även helg då Enis och Lionel är lediga imorgon!

Det ska inte bli lika varmt imorgon men jag tänker bad på förmiddag och bebismys på eftermiddag, vi får se 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats