Leyla Zullufi

Mådde skit – Det gick bra!

Hej från soffan som vanligt! Alltså denna dag hörni, vart ska jag börja…

När jag kom hem efter den underbara afterworken igår så mådde jag inte alls bra. Jag hade ont överallt så jag tog 2 alvedon, en novalucol och gick och lade mig på en gång. Somnade ändå hyffsat fort till skillnad från kvällen innan, men sov otroligt dåligt under natten. Kände mig bara så otroligt otymplig och tung, hittade ingen bekväm sovställning, var tvungen att kissa hudraelva gånger, lillebror misshandlade mina organ och så fick jag massa kramper i ben och fötter. OCH som pricken över i:et så vaknade Lionel klockan 04 och körde elvispen mellan mig och Enis i våran 160 cm säng! Han somnade inte om så han och Enis gick upp strax efter klockan 06 tror jag och då kunde jag sova lite till.

Sedan har jag gråtit och sovit massa mer idag, allt har bara känts skit och jag vet inte hur jag ska orka 10 veckor till!?

Jag hade ju även tandläkarbesök idag och skulle laga en tand. Jag har haft ångest över detta i flera dagar och idag grät jag typ hela vägen dit i bilen. Det var tanken av att ligga stilla på rygg i ca. en halvtimme som tillkallade ångesten. Men vet ni vad? Det gick bra! Jag fick världens gulligaste tandläkare som tog hand om mig och hon var så snäll att jag typ ville ta med mig henne hem! Hon såg rakt igenom mig och sade att hon förstod precis hur jag kände och peppade mig en massa samtidigt som hon tyckte synd om mig. Hon fick mig till och med att gå därifrån med tårar haha.

Sedan mötte mamma upp mig vid Lionels förskola, vi hämtade honom och så hängde hon med oss hem en stund. Det hjälpte! Jag var orolig för hur kvällen skulle gå med Lionel i mitt mående då Enis jobbar kväll men det gick också bra! Lionel var världens underbaraste när jag hämtade honom, det var som att han visste att jag mådde dåligt för han kramade om mig så hårt och släppte inte taget. Min lilla älskling! Han var även en ängel hela kvällen här hemma och vi lekte och busade och hade det bara bäst!

Svärmor kom även förbi en stund för att busa lite innan läggdags. Hon hade köpt 2 bodys till lillebror också som jag tar kort på och visar imorgon 🙂

Nu längtar jag tills mannen min kommer hem så att han bara kan hålla om mig! Godnatt.

Han som gör allting mycket bättre! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats