Leyla Zullufi

AW

Igår var Enis ledig och vi hade en ganska mysig dag ihop. På förmiddagen åkte vi och fick bilen fixad, äntligen! Nu får den gärna fungera felfritt ett tag… Det drog ut så mycket på tiden så när den var klar så åkte vi och käkade lunch på Rosalis Deli. Sedan hämtade vi upp Enis mamma och åkte ut till hennes svågers sommarstuga för att hjälpa henne med lite saker. Lionel somnade i bilen på väg dit och sov nästan under hela tiden som vi var där, han vaknade typ 30 minuter innan vi skulle åka in till stan igen så han fick springa av sig lite 🙂

Tvätta bilen med pappa 🙂

Hoppa studsmatta var väldigt populärt, önska att vi kunde ge dig allt och lite till min prins!

När vi kom hem var det storhandling som stod på schemat, så skönt att fylla skåpen igen haha finns inget mer tillfredställande! Kvällen avslutades med att Lionel och Enis fick lite kvalitétstid med varandra då jag åkte iväg på AW hos en kollega vid klockan 18.

Det var super mysigt och en så fin kväll igår. Vi hade super roligt som vanligt med mycket skratt och gott att äta! Jag har så fina kollegor som även hade fixat lite roliga saker till gravida mig, de hade värmt blöjor med choklad i och så skulle jag gissa smaken osv haha! Fick även en chokladask och ett fint kort dekorerat av en kollegas dotter!

Vi åt en supergod pastasallad med kyckling och räkor till, mums!

Så fräscht haha! MEN jag gissade rätt på 4 av 4 chokladsmaker, antar att mitt chokladcraving har lönat sig 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats