Leyla Zullufi

Gravidvecka 30

Jaha då har vi nått ännu en milstolpe i denna graviditet skulle jag vilja påstå, 10 veckor kvar till BF! Läget är väl dock oförändrat sedan förra gravid-uppdateringen förutom att halsbrännan blir värre och värre. Novalucol tabletterna som jag ätit hittills hjälper inte längre och jag funderar på vad jag ska kunna byta ut de mot innan läggdags. Några förslag?

Magen växer på och Lionel märker av den mer och mer. Den senaste veckan har han varit väldigt på och klappat och gosat med magen. Han har även börjat intressera sig lite i bebisar och lillebrors kläder som ligger i min garderob. Så gulligt!

Annars så är läget som sagt oförändrat så vi ser vad 1177 säger 🙂

Om bebis: Fostret kan väga runt 1,4 kilo och vara runt 41 cm långt. Nu kan det skilja sig på vikten från foster till foster och även moderkakans storlek och kapacitet spelar stor roll här. De flesta ökar med ca. 200 gram i veckan nu. Det har fortfarande gott om plats för att vända sig i magen.

Funderinga och tips: Nu har tre fjärdedelar av graviditeten gått, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sådant som du gissar blir krångligare sedan.

Vi kommer att börja boa och göra i ordning mer inför lillebrors ankomst efter våran Ålands semester, det känns som lagom i tid 🙂

Vecka 30 (29+1)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats