Leyla Zullufi

Sommarfest

Goddag i sommarvärmen! Nu börjar det bli riktigt jobbigt att vara gravid, pollenallergiker och dunderförkyld i denna 30-graders värme… Men det enda vi svenskar gör är ju att klaga på vädret här i Sverige så det är bara att le och se glad ut haha!

Idag kom målaren äntligen runt klockan 10 och började med racefart på en gång, han verkar vara väldigt effektiv! Han är redan klar med hallen idag så tummen upp till honom. Han blir klar i början på nästa vecka. Dock så är det inte en dans på rosor ännu då det i hans papper inte står något om att vi ska få ommålat i både förråd och klädkammare vilket de har sagt till oss. Så nu försöker både målaren och vi få tag i besiktningskvinnan men hon svara inte…

Idag hade de sommarfest på Lionels förskola klockan 15 så vi gick dit och det bjöds på sång, dans och fika. Super mysigt var det! Efter det skjutsade vi tillbaka Enis till skolan och åkte vidare hem till syrran där vi fortfarande är. Det är inte så lämpligt att vara hemma med Lionel just nu precis när det är nymålat. Men nu ska vi snart röra oss hemåt då det är förskola och målare som gäller tidigt imorgon bitti igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats