Leyla Zullufi

Dejt med världens bästa 2-åring!

Tänkte slänga upp ett inlägg innan jag går och lägger mig. Tänkte göra det tidigare ikväll men jag somnade med Lionel och vaknade kvart i nio haha! Tog mig upp ur sängen för att slänga mig i soffan framför en serie med ett fruktfat och choklad en stund.

Denna dag har varit bra men jag vet inte om den slutade lika bra… Fick en sovmorgon och en god frukost då Enis och Lionel tog en morgonpromenad till Ica för att handla. När Lionel tog sin tupplur så fortsatte jag och Enis med vitrinskåpet på verandan, slipade och målade första lagret. På eftermiddagen skjutsade jag och Lionel Enis till tåget till Västerås, han ska ha fotbollskväll med sina kusiner. Det förtjänar han 🙂 Efter det åkte jag och Lionel till Ikea för att käka och shoppa lite. När vi kom hem blev det lek, bus och mys i soffan med massa gott innan läggdags. Så mysigt att få kvalitetstid med min stora kille!❤️

Jag har haft ont i halsen sen imorse och nu känner jag mig ganska hängig, hoppas verkligen inte på att jag blir sjuk igen. Enis kommer hem efter lunch imorgon. Hoppas på att må bättre då! Nu ska jag gå och lägga mig bredvid min prins, Lionel får såklart ta pappas plats i sängen inatt haha. Godnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats