Leyla Zullufi

Att göra lista

Nu har ”turen” börjat vända för oss känna det som och jag har kommit i ro med och accepterat att jag numera är helttidssjukskriven och kommer även att vara det hela graviditeten. Det känns skönt! Som en tung sten har lyft från mina axlar, en riktigt tung sten!

I och med sjukskrivningen så har jag börjat med ”att göra-listor” varje dag. Förutom en massa vila så skriver jag varje morgon ned saker som ska göras under dagen, det som inte hinns med flyttas över på nästa dag. Det behöver inte vara några avancerade saker, utan tex slänga soporna kan stå med haha. Det känns bara väldigt tillfredställande att kunna stryka av saker på listan när man väl gjort de! Det är även tidsfördrivande.

Idag gör Enis sin sista dag på praktiken för denna gång, Lionel är med sin farmor och jag ska få hämta hem mamma efter lunch! Så skönt att hon redan är så pigg och kry att hon får komma hem och kan vara med på kalas i helgen 🙂 Jag har redan bockat av en del saker på dagens lista, näst på tur: göra tårta.

Tänk att jag för 2 år sedan var på väg upp på stan för en fika med mamma och syrran, såå ovetandes att förlossningen skulle sätta igång samma kväll? Så häftigt, wow!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats