Leyla Zullufi

Helt slut

Godkväll fina ni!

Jag är helt slut och ligger just nu i soffan för att jag inte orkar förflytta mig till sängen. Det har varit underbart väder hela veckan med sol och värme men denna årstid medför även en j*kla massa pollen. Som gravid finns det inga tabletter att ha så jag kör på med nässpray och ögondroppar men jag blir så trött av värmen och pollenet, helt slut verkligen! Men sen har jag tyvärr inte tagit det speciellt lugnt de senaste dagarna heller.

I måndags testade jag på akupunktur hos sjukgymnasten på vårdcentralen och var även där igår. Jag ska köra på regelbundet nu några veckor för att se om det har någon effekt på foglossningen. Efter det så åkte jag förbi Lager 157 en snabbis innan det var dags att hämta Lionel på förskolan. Senare kom syrran med barnen och stannade på middag. Skrubbade även rent balkongen och gjorde i ordning den!

Idag har Enis varit ledig från praktik och Lionel ledig från förskola så vi har umgåtts hela familjen. Mys! Vi var på stan och shoppade lite innan vi åkte förbi mamma på sjukhuset med glass. Det uppskattades 🙂 Hon får förhoppningsvis komma hem imorgon! Ikväll så har jag både tvättat och skrubbat rent verandan. Aj, aj, aj säger fogarna men jag kan inte låta bli att komma i ordning nu när sommaren är här!

Nu ska jag vika sista tvätten och sen SOVA. Godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats