Leyla Zullufi

Kan det bli värre?

Godmorgon!

Lionel väckte mig före halv sju idag! Hur är det ens möjligt när han somnade runt klockan 21 igår kväll!? Det blev lite sent då vi spenderade fredagskvällen hemma hos min syster men trodde åtminstone att jag skulle få lite sovmorgon haha.

Enis har praktik idag från klockan 7-16. Men jag har ändå fullt upp idag. Jag och mamma får nämligen besök från Stockholm efter lunch av mammas moster och kusin 🙂 Det var ungefär ett år sedan vi sågs sist så det ska bli härligt att umgås! Hoppas bara att kroppen tillåter det idag då jag skulle behöva både städa lite och handla.

De senaste dagarna har foglossningen ändrat karaktär och satt sig mer fram än bak och det är nästan värre då det är ett helt annat obehag när det sitter där. Jag ska kontakta både barnmorska och sjukgymnast nästa vecka efter rutinultraljudet och hoppas på att kunna få lite mer hjälp. Trodde inte det kunde bli värre men tydligen så kan det ju det…

Önskar er alla en härlig dag! 🙂

Lionel i väntrummet hos tandläkaren i torsdags. Hur gick det då? Inte alls bra, han bajsade precis innan vi fick komma in och vi hade ingen skötväska med oss så han gallskrek hela besöket. Vad lärde vi oss? Att alltid ha med oss skötväska haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats