Leyla Zullufi

Fått tillbaka min aptit!

God förmiddag!

Precis som rubriken lyder så har jag äntligen fått tillbaka min aptit sen några veckor tillbaka nu. I början på båda graviditeterna så får jag avsmak för typ allt förutom frukt och kan knappt få i mig ordentlig mat. Men efter första trimestern så lägger det sig och vänder istället. Nu äter jag konstant och blir aldrig mätt i mer än fem minuter!? Det är allt ifrån mat till sötsaker 🙂

Idag går vi in i en ny vecka, vecka 19 men det har inte hänt så mycket sedan förra veckan. Jag är också förvånad över att inte ha gått upp ett endaste gram hittills, jag är glad för det haha!

Idag kommer familjen hem till oss på besök och vi ska även fira mamma som fyllde år i måndags. Min systers familj var i fjällen då så vi väntade med firandet. Enis jobbar till klockan 14 och familjen kommer 14.30. Innan dess ska jag hinna städa och få i ordning lite här hemma. Är så tacksam för disk- och tvättmaskin i denna lägenhet säger jag bara!

Ha en trevlig söndag 🙂

I onsdags kväll var jag på Pinchos och åt middag med mina kära och saknade kollegor. Det var riktigt välbehövligt och uppskattat❤️ och såå gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats